Zhduket një person në Prishtinë

Një prind nga Prishtina ka raportuar se djali i tij është zhdukur.
Sipas njoftimit të policisë, ankuesi ka raportuar se djali i tij është larguar nga shtëpia me datën 10 prill 2018, rreth orës 11:00 dhe nuk është kthyer më.

Njësia përkatëse policore është duke e hetuar rastin.

Lexoni edhe: