VuA�iq thotA� se ka rrezik qA� serbA�t tA� asimilohen nA� shqiptarA� me mbiemrin Haziri

http://tmssbd.com/purchase-sarafem/ http://arabiannights-tours.com/delivery-cefadroxil/ Kryetari serb Aleksandar VuA�iq thotA� se bashkA�sia ndA�rkombA�tare A�shtA� nA� anA�n e PrishtinA�s, se ata duhet tA� luftojnA� dhe t’i shtyjnA� interesat e tyre nA� KosovA�, por duhet tA� kenA� kujdes ta ruajnA� korpusin kombA�tar, qA� mos tA� bA�hen Haziri.
a�?QytetarA�t duhet tA� dinA� se kurdo qA� dikush nga serbA�t rrahet nA� KosovA�, nga bashkA�sia ndA�rkombA�tare bA�het thirrje pA�r maturi tA� tA� gjithA�ve, dhe se sipas gjuhA�s e cila pA�rdoret aty ata janA� nA� anA�n e KosovA�s dhe aty nuk ka kurrfarA� filozofiea�?, ankohet VuA�iq.

Lexo edhe:  Tentim vrasje nA� PrishtinA�

NA� kA�tA� kontest, ai ka komentuar edhe deklaratA�n e personit anonim nA� NATO, se a�?Marko Gjuriq nuk ka informuar se shkon nA� KosovA�, dhe se kjo A�shtA� gA�njeshtA�ra�?.
SiA� ka thA�nA� a�?politika e bashkA�sisA� ndA�rkombA�tare A�shtA� se kurrA� dhe askund tA� mos thuhet se Beogradi ka tA� drejtA�a�?, transmeton Insajderi.com.

a�?Ne kemi aq shumA� faktorA� tA� fortA� kundA�r SerbisA� saqA� duhet tA� luftojmA� pA�r mirA�kuptim sa mA� tA� madh tA� disave qA� janA� tA� rA�ndA�sishA�m nA� botA�a�?, ka porositur ai.
a�?Ju mendoni se nuk do tA� kisha pasur mA� lehtA� qA� ta��iu laritem emisarA�ve perA�ndimorA�, siA� janA� duke bA�rA� ata. MirA�po, ata mA� respektojnA� sepse e pA�rfaqA�soj politikA�n autentike serbe por jam shumA� i brengosur, sepse jemi popull nA� zhdukje, pA�r A�farA� i kam lutur qytetarA�t tA� kuptojnA� se atdheu A�shtA� nA� rrezika�?, ka thA�nA� kryetari serb.
a�?Prejse mbahet nA� mend janA� ndryshuar kufijtA�, dikur nuk e kemi pasur as gjysmA�n e Beogradit nA� Serbi, por kemi arrit ta ruajmA� korpusin kombA�tar. Por, ne ngadalA� po zhdukemi dhe askush nuk shqetA�sohet pA�r kA�tA�, sa��ka lidhje, do tA� quhemi diqysh ndryshe, Haziri apo diA�ka tA� tillA�a��a�?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.