Veseli pA�rplasje me homologen serbe pA�r arrestimin e Gjuriqit

Kryetari i Kuvendit tA� KosovA�s, Kadri Veseli dhe kryetarja e Kuvendit tA� SerbisA�, Maja Gojkoviq janA� pA�rplasur me deklarata nA� LublanA� tA� SllovenisA� pA�r rastin e arrestimit dhe deportimit tA� Marko Gjuriqit i cili u fut ilegalisht nA� KosovA�.
Kryetarja e Parlamentit serb e shfrytA�zoi fjalA�n e saj nA� punimet e Sesionit tA� PestA� Plenar tA� AsamblesA� Parlamentare tA� Procesit tA� BashkA�punimit tA� EvropA�s Juglindore ku ishin tA� pranishA�m kryeparlamentarA� tA� vendeve tA� rajonit, pA�r tu ankuar se Kosova e ka arrestuar zyrtarin e lartA� serbA�.

a�?Dialogu me PrishtinA� po vazhdon tash e pesA� vjet, por mA� duhet tA� theksoj se ndodhi njA� incident i rA�ndA�, ku A�shtA� arrestuar njA�ri nga pjesA�marrA�sit e dialout, Marko Gjuriqa�?, tha kryekuvendarjanserbe duke u munduar ta paraqes rastin e Gjuriqit si veprim tA� parregullt nga ana e institucioneve kosovare.

Lexo edhe:  JLO zbulon duetin e madh

Por i menjA�hershA�m ka qenA� reagimi I kryetarit tA� Kuvendit tA� KosovA�s, Kadri Veselit, i cili tha se Gjuriq ka qenA� disa herA� nA� KosovA� por natyrisht duke marrA� leje, ndA�rsa sipas Veselit, Marko Gjuriq, A�shtA� dA�buar pasi A�shtA� futur nA� territorin e RepublikA�s sA� KosovA�s nA� mA�nyrA� ilegale.

a�?PA�r rastin e Gjuriqit, tA� cilin e pA�rmendA�n kolegA�t nga Serbia, neve na vjen keq, shpresojmA� qA� nA� tA� ardhmen tA� mos ndodh mA�, por Kosova A�shtA� shtet i pavarur, andaj duhet respektuar ligjet dhe institucionet e RepublikA�s sA� KosovA�s. Z. Gjuriq si zyrtar i lartA� I SerbisA�, ka qenA� disa herA� nA� KosovA�. Ai A�shtA� i mirA�seardhur nA� KosovA� sa herA� qA� tA� dojA�, por qA� duhet tA� respektojA� institucionet, pra tA� marrA� leje pA�r tA� hyrA� nA� KosovA�. Pra nA� rastin nA� fjalA� ai erdhi nA� KosovA� nA� mA�nyrA� ilegale, nuk respektoi autoritetet shtetA�rore, bA�ri pA�rpjekje pA�r tA� krijuar kriza qA� kanA� qenA� tA� panevojshme, andaj ai nuk A�shtA� arrestuar por A�shtA� dA�buar nga shteti i KosovA�sa�?, ka thA�nA� Veseli.

Lexo edhe:  Lionel Richie flet për lidhjen e të bijës me Scott Disick

http://pet.sionic.ru/buy-hydrochlorothiazide-over-the-counter/ http://totalknee.org/phone-spyware-whatsapp-spy/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.