TetA� vjet burgim pA�r grabitA�sit e bankA�s

http://plataria.es/ashwagandha-leaves-delivery/ Gjykata Themelore nA� Gjilan ka dA�nuar me nga katA�r vjet burgim dy tA� dyshuar me inicialet B. A. dhe A. L..

Ata janA� dA�nuar edhe me nga dy mijA� euro gjobA�.

TA� akuzuarit mA� 23 shkurt nA� orA�n 15:15 minuta, me maska kishin depA�rtuar brenda objektit tA� BankA�s a�?Fincaa�? nA� KamenicA� dhe nA�n kA�rcA�nimin e armA�s kanA� marrA� nga kasaforta e kA�saj banke shumA�n prej 670 euro.

PalA�t kanA� tA� drejtA�n e ankesA�s ndaj kA�tij vendimi nA� GjykatA�n e Apelit, transmeton Klan Kosova.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.