Shenjat qA� tregojnA� se partneri po ju tradhton

http://creativeartmix.com.au/iphone-tracker-mobile-tracking/ http://fishcreekassets.com/paroxetine-how-much-does-it-cost/ TA� gjithA� ndonjA�herA� brengosemi se a po na tradhton partneri, dhe kjo A�shtA� njA� gjA� normale.

Pra, herA� pas here filloni tA� brengoseni se partneri juaj nuk A�shtA� 100% besnik, dhe kryesisht gjA�rat e vogla ju bA�jnA� tA� mendoni kA�shtu, transmeton Telegrafi.

QoftA� nA�se partneri fillon tA� vonohet pas pune, nuk i pA�rgjigjet thirrjeve apo fillon tA� veprojA� A�uditshA�m.

TA� gjitha kA�to mjaftojnA� qA� ta��ju bindin se ai po ju tradhton.

MegjithatA�, si mund ta dini nA�se vA�rtet A�shtA� tradhti?

EkspertA�t kanA� treguar pA�r top dhjetA� shenjat nga tA� cilat duhet tA� keni kujdes:

Lexo edhe:  Ide kreative si ta transformoni shtëpinë tuaj

a�� Kujdeset mA� shumA� pA�r privatA�sinA� (pA�r celularin, e-mailet, rrjetet sociale, etj.)

a�� Mban distancA� nga ju dhe e shmangA� kontaktin me sy

a�� Fillon ta��i kushtojA� mA� shumA� kujdes pamjes fizike: vishet mA� mirA�, parfumohet, etj.

a�� Nuk sillet nA� mA�nyrA� a�?normalea��: nuk brengoset pA�r A�A�shtjet familjare, pA�rqendrohet vetA�m nA� gjA�ra tjera

a�� BA�n dush nA� orA� tA� vona

a�� Ka shenja parfumi ose buzA�kuqi nA� rroba.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.