Sami Kurteshi kërkon sqarim nga Kadri Veseli për “shprehjen banale” në Kuvend

Deputeti i VV-së, Sami Kurteshi, ka kërkuar të vërtetohet shprehja e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veselit gjatë kohës kur ai ishte shprehur në mënyrë “banale” gjatë hedhjes së gazit në seancën kur u votua demarkacioni.

Kurteshi ka thënë se Veseli duhet të sqarohet, çfarë ka thënë dhe të merren masa ndaj tij sipas rregullores së Kuvendit.

“Të sqarojë për shprehjen që ka thënë. Të kërkohet marrja e masave sic është e paraparë nga rregullorja e Kuvendit”, ka thënë Kurteshi.

Lexo edhe:

Kadri Veseli: T’i q***** robt, t’i q***** /VIDEO

Lexoni edhe: