Rusia konsideron sanksione hakmarrA�se kundA�r SHBA-sA�

 

http://anjo-reds.com/2018/02/buying-cannabis-seeds-legal-in-uk/ http://anhnguyenspa.com/2018/02/10/how-much-does-seroquel-cost/ Dhoma e UlA�t e parlamentit tA� RusisA� ka planifikuar leximin e parA� tA� njA� projektligji lidhur me masat hakmarrA�se kundA�r Shteteve tA� Bashkuara mA� 15 maj.

LigjA�vA�nA�sit janA� takuar mA� 16 prill rreth planeve pA�r tA� goditur Uashingtonin, e cila 10 ditA� mA� parA� ka urdhA�ruar ngrirjen e aseteve dhe kufizime financiare pA�r manjatA�t, zyrtarA�t e sigurisA�, politikanA�t dhe kompanitA� qA� shihen si tA� afA�rta me presidentin rus, Vladimir Putin.

Sekretari i Thesarit amerikan, Steven Mnuchin ka thA�nA� se sanksionet janA� pA�rgjigje pA�r a�?aktivitetet e dA�mshme tA� RusisA� nA� botA�a�?.

Lexo edhe:  Veseli: KosovAi??n do ta bAi??jmAi?? vend tAi?? zhvilluar (Foto)

Projekligji rus, i prezantuar mA� 13 prill pA�r tA� luftuar a�?hapat armiqA�sorA� tA� Shteteve tA� Bashkuara dhe shteteve tjeraa�?, do tA� autorizonte qeverinA� e Putinit pA�r tA� ndaluar apo kufizuar importin e mallrave dhe shA�rbimeve amerikane.

ZA�vendA�s-kryesuesi i DumA�s, Aleksandr Zhukov, ka thA�nA� mA� 16 prill se njA� grup i ligjvA�nA�sve dhe ekspertA�ve do tA� diskutojnA� projektligjin mA� 3 maj.

Rusia ka kritikuar ashpA�r sanksionet e reja amerikane.

ZA�dhA�nA�si i Putinit, Dmitry Peskov, i ka cilA�suar tA� njA�jtat si a�?asgjA� mA� shumA� se grabitje tA� pronA�s ndA�rkombA�tarea�?.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.