Rugova: Secili nA� LDK ka tA� drejtA� tA� kandidojA� pA�r kryeministA�r tA� vendit

NA�nkryetari i Lidhjes Demokratike tA� KosovA�s, Haki Rugova, nA� emisionin a�?Zyra e Ankesavea�?, ka thA�nA� se A�do kush ka tA� drejtA� tA� kandidojA� pA�r kryeministA�r tA� vendit nga LDK-ja.

Rugova tha se nuk A�shtA� koha qA� tA� merren me kA�tA� A�A�shtje.

a�?Ne nuk jemi nA� njA� proces zgjedhor, kandidaturA�n ka tA� drejtA� ta bA�jA� edhe Gazmend Muhaxheri dhe tA� tjerA�t, qA� po flitet e pA�rflitet. Mendoj qA� nuk A�shtA� koha qA� tA� merremi me kA�tA� A�A�shtjea�?, ka thA�nA� Rugova.

Ai po ashtu foli edhe pA�r zgjedhjet e brendshme tA� LDK-sA�, ku tha se zgjedhjet e pA�rgjithshme nA� vend nuk varen nga zgjedhjet e brendshme tA� partisA�.

Lexo edhe:  Kida vjen me “Andërr” (Foto)

a�?Zgjedhjet e brendshme tA� partisA� kanA� kohA� tA� pA�rfundojnA� deri nA� maj tA� vitit tA� ardhshA�m. PavarA�sisht a ka zgjedhje tA� pA�rgjithshme a jo nuk varet nga zgjedhjet e partisA�a��Kryetarin e partisA� e kemi dhe A�do gjA� po funksionin si duheta�?, ka thA�nA� Rugova.

Ndryshe, kryetari i KomunA�s sA� PejA�s Gazmend Muhaxheri, ditA� mA� parA� nA� emisionin a�?Zyra e Ankesavea�?, nA� RTV Dukagjini ka thA�nA� se LDK-ja A�shtA� e gatshme pA�r zgjedhje dhe se ai duhet tA� jetA� kandidat i LDK-sA� pA�r kryeministA�r. http://totalknee.org/viber-spy-ubicar-telefono-por-gps/ http://teragrub.com/purchase-lady-era-review/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.