QKRMT reagon ndaj mos pA�rfshirjes sA� krimeve tA� dhunA�s seksuale nA� KosovA�

http://creativeartmix.com.au/purchase-stromectol-side/ http://alomanjewellers.com/2018/02/12/purchase-zestril-generic-name/ Qendra Kosovare pA�r Rehabilitimin e tA� Mbijetuarve tA� TorturA�s (QKRMT), pas shqyrtimit me kujdes tA� raportit tA� Sekretarit tA� PA�rgjithshA�m tA� OKB-sA� mbi DhunA�s Seksuale nA� lidhje me Konfliktin, ka shprehur shqetA�simin e thellA� pA�r anashkalimin e KosovA�s sa i pA�rket krimeve tA� dhunA�s seksuale.

QKRMT mA� 12 prill 2018 ka parashtruar njA� kA�rkesA� pA�r informacion pranA� sekretarit tA� PA�rgjithshA�m tA� OKB-sA�, AntA?nio Guterres, dhe PA�rfaqA�sueses Speciale tA� Sekretarit tA� PA�rgjithsA�m tA� OKB a��sA� mbi DhunA�n Seksuale nA� Konflikt, Pramila Patten of Mauritius, mbi arsyet se pse Kosova A�shtA� lA�nA� jashtA� kA�tij raporti, edhe pse ekzistojnA� disa raporte tA� agjensioneve tA� OKB-sA� qA� reflektojnA� mbi zhvillimet nA� vend dhe raporti i kohA�ve tA� fundit i Amnesty International a�?PlagA� qA� djegin shpirtina�?.

Lexo edhe:  Greg Delawie në takim me Behgjet Pacollin (Video)

Kjo kA�rkesA� e QKRMT pA�r informacion drejtuar sekretarit tA� PA�rgjithshA�m tA� OKB-sA�, i A�shtA� dA�rguar edhe Amnesty International dhe Human Rights Watch pA�r tA� kA�rkuar mbA�shtetjen e tyre pA�r kA�tA� A�A�shtje shumA� tA� rA�ndA�sishme pA�r tA� mbijetuarit e dhunA�s seksuale gjatA� luftA�s nA� KosovA�.

Duke marrA� parasysh zhvillimet e fundit nA� vend dhe progresin institucional sa i pA�rket verifikimit dhe dokumentimit tA� tA� mbijetuarve tA� dhunA�s seksuale nA� KosovA�, QKRMT ka rekomanduar qA� Kosova tA� pA�rfshihet nA� raportin S/2018/250 pA�r tA� dhA�nA� njA� pasqyrA� mA� tA� gjerA� tA� situatA�s sA� tA� mbijetuarve nA� rajon.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.