a�?PA�r paka�? e Hysni Zeqirit merr shumA� klikime A�

a�?PA�r paka�?. KA�shtu e ka titulluar projektin mA� tA� ri, kA�ngA�tari shqiptar i cili jeton nA� ZvicA�r, Hysni Zeqiri.

Hysi, kA�ngA�n e ka plotA�suar edhe me klip i cili A�shtA� xhiruar nA� PrishtinA�.

KA�nga flet pA�r dashurinA� dhe A�shtA� shkruar nga Yll Limani.

NA�n tingujt e kitarA�s sA� Valon Gashit, Zeqiri sjell nA� ritA�m kA�ngA�n e saj e cila vetA�m 24 orA� mA� vonA� po pA�lqehet mjaftA� mirA�, pA�rcjell kolona.info.

https://www.youtube.com/watch?v=z4TCDEkbBV8 http://josegonzalezblog.com.ar/general/cozaar-price-walmart/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.