Pastrimi i furA�ave tA� makijazhit a�� tA� gjithA� pA�rbA�rA�sit i keni nA� shtA�pi

A�do njeri e din se A�shtA� e rA�ndA�sishme qA� furA�at e makijazhit tA� pastrohen rregullisht. http://blog.flavert.com/2018/02/11/is-maxalt-generic-yet/

Por, shumA� pak njerA�z e dinA� se A�farA� pA�rbA�rA�s duhet tA� pA�rdoren pA�r pastrimin e tyre, transmeton Telegrafi.

Tani, fatmirA�sisht, ekspertA�t kanA� treguar pA�r njA� mA�nyrA� interesante pA�rmes sA� cilA�s mund ta��i pastroni furA�at e makijazhit, dhe tA� gjithA� pA�rbA�rA�sit e nevojshA�m veA�se i keni nA� shtA�pi.

Pastrimi i furA�ave me uthull dhe limon

http://passionbelts.ru/?p=5233
Shumica e njerA�zve posedojnA� uthull dhe limon nA� kuzhinA�n e tyre, prandaj edhe pastrimi i furA�ave tA� makijazhit do tA� jetA� i lehtA� sepse vetA�m kaq pA�rbA�rA�s nevojiten.

Lexo edhe:  Kujdes vajza! NA�se ka kA�to sjellje njA� mashkull nuk ka qA�llime tA� mira!

MA�nyra mA� e mirA� e pA�rdorimit tA� kA�tyre dy pA�rbA�rA�sve A�shtA� tA� pA�rzihen dy lugA� gjelle uthull tA� bardhA� nA� njA� tas me ujA� tA� ngrohA�t.

Pastaj i futni furA�at aty derisa tA� pastrohen krejtA�sisht.

NA�se furA�at mbajnA� aromA� tA� fortA� uthulle, atA�herA� vetA�m i fA�rkoni ato nA� njA� limon pA�r tA� marrA� aromA� limoni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.