Paraburgim pA�r tA� dyshuarin qA� sulmoi policin

Gjykata Themelore nA� Gjilan ka caktuar njA� muaj paraburgim pA�r tA� dyshuarin M.P
I pandehuri serb, shtetas i RepublikA�s sA� KosovA�s dhe SerbisA�, dyshohet se dje nA� Stacionin Policor nA� Gjilan ka sulmuar zyrtarin policor F. K., i cili ishte nA� kryerje tA� detyrA�s zyrtare, mA� kA�tA� rast kanA� ndA�rhyrA� zyrtarA�t e tjerA� policor, duke e vA�nA� nA�n kontroll tA� pandehurin.

Sipas njoftimit tA� GjykatA�s pas matjes sA� alkool testit tek i pandehuri ka rezultuar se ka qenA� prezentA� alkooli nA� masA� 3.79 promila.

PalA�t kanA� tA� drejtA�n e ankesA�s ndaj kA�tij vendimi nA� GjykatA�n e Apelit.

Lexo edhe:  U përpoq ta ndihmonte të linte drogën, rrëfimi i truprojës së Houston

http://creativeartmix.com.au/generic-paxil-not-working/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.