Pacolli a�?Qytetar nderi i KukA�sita�?

Sot, nA� 19 vjetorin e eksodit kosovar nA� KukA�s, ministrit tA� JashtA�m, Behgjet Pacolli, i dorA�a��zohen nga Qarku i KukA�sit titujt a�?Qytetar Nderi i KukA�sita�? dhe a�?Nderi i Qarkut KukA�sa�?.

NA� njoftim thuhet se nderimet jepen pA�r kontributin e mA�hershA�m tA� Pacollit nA� mbA�shtetje tA� luftA�s A�lirimtare.

a�?Nderimet jepen pA�r kontributin e mA�hershA�m tA� z. Pacolli nA� mbA�shtetje tA� luftA�s A�lirimtare, tA� kampeve tA� bashkA�kombA�sve larguar nga lufta, si dhe vizionit pA�r zhvleftA�simin e kufijve midis shqiptarA�ve nA�pA�rmjet zhvillimit ekonomika�?, ka bA�rA� tA� ditur Bashkia e KukA�sit.

Pacolli do tA� qA�ndrojA� nA� KukA�s, gjatA� pjesA�s sA� parA� tA� ditA�s, ku do tA� marrA� dy mirA�njohje nga qyteti dhe qarku i KukA�s-Has-TropojA�.

Lexo edhe:  Departamenti Amerikan i Shtetit "urdhëron" Thaçin, Veselin e Haradinajn: Duart larg nga Gjykata Speciale

Bashkia e KukA�sit i akordon, Behgjet Pacolli, titullin a�?qytetar nderi i KukA�sita�?, pA�r iniciativA�n e tij si President pA�r krijimin e HapA�sirA�s sA� PA�rbashkA�t Ekonomike KombA�tare.

a�?Ministri i JashtA�m Pacolli A�shtA� dekoruar mA� herA�t edhe nga Presidenti i RepublikA�s sA� ShqipA�risA� me titullin e lartA� a�?Nder i Kombita��. Ai, A�shtA� qytetar Nderi i KorA�A�s, LezhA�s, dhe ka disa tituj akademikA� nga universitete tA� vendit amA�. Gjithashtu, ai ka tituj dhe nderime nga qytete dhe shtete tA� SHBA-ve, ItalisA�, Filipineve, PerusA�, etja�?, bA�het e ditur nA� njoftimin pA�r media tA� MPJ-sA�.

16 prilli A�shtA� dita kur ky qytet dhe qarku nA� tA�rA�si pA�rkujton eksodin e kosovarA�ve 19 vjet mA� parA�, me aktivitete tA� ndryshA�m, ku marrin pjesA� qytetarA� nga tA� dy anA�t e kufirit tashmA� tA� hapur dhe pA�rfaqA�sues tA� Institucioneve. http://bursasoylem.com/2018/02/15/generico-de-hyzaar-plus/ http://axelsonsint.se/?p=15178

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.