NjA� zgjidhje natyrale pA�r parandalimin e gripit, pini kA�tA� lA�ng frutash

Ka njA� mA�nyrA� mA� natyrale pA�r tA� parandaluar gripin.

A�shtA� njA� frut dhe lA�ngu i tij qA� ndihmon pA�r tA� pA�rforcuar imunitetin, i pasur me vitaminA� C dhe antioksidantA�, shumA� tA� rA�ndA�sishme pA�r ta��u mbrojtur nga viruset.

LA�ngu i shegA�s A�shtA� njA� pA�rzierje vitaminash dhe antioksidantA�sh. Ai forcon sistemin imunitar nA� mA�nyrA� tA� pA�rkryer.

Shega A�shtA� e pasur me shumA� elemente tA� rA�ndA�sishme, siA� janA� magnezi, mangani, zinku, hekuri, natriumi dhe bakri, veA� vitaminA�s C. NA� treg mund tA� gjeni shtrydhA�se shege, por edhe nA�se e konsumoni me kokrra, pA�rfitimet do tA� vijnA�. Shega A�shtA� njA� mbretA�reshA� e tyre. http://22.vlsadik.ru/?p=3519

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.