Musliu -A�aushit: Mos u mundo tA� marrA�sh poena politik me A�A�shtje tA� inicuara mA� herA�t

http://lab-kelly.dk/lasuna-cost/ Deputetja Ganimete Musliu ka replikuar nA� fjalA�n e deputetit Driton A�aushi lidhur me A�A�shtjen e mishit tA� skaduar pA�r ku ai kA�rkoi shkarkimin e kryeshefit tA� AUV-it.

Musliu ka thA�nA� se kjo pikA� A�shtA� nA� rend tA� ditA�s dhe se sipas saj nuk ka nevojA� askush tA� marr meritat e tA� flas, raporton lajmi.net.

Ajo ka thA�nA� se ky debat ishte inicuar nga PDK e poashtu ishte ka thA�nA� se kolegA�t e saj e kanA� kopjuar idenA� pA�r tA� bA�rA� njA� debat tA� tillA�.

a�?Sot kur ne e kemi nA� rend dite kA�tA�, ai qohet nA� Kuvend dhe tenton ta keqpA�rdor foltoren kishe po flas unA� i pari. Kjo A�shtA� pikA� nA� rend tA� ditA�s. A�shtA� A�A�shtje e ndieshme dhe na preukupon tA� gjithA�ve. Por nA�se mendoni se A�do A�A�shtje mund ta nxisni vetA�m sa pA�r tA� bA�rA� politikA� e pA�r vota, atA�herA� e keni gabim. Mbledheni mendjen e mos banalizoni gjithA�ka dhe mos u mundoni nga gjithA�ka tA� merrni poena politika�?, ka thA�nA� ajo.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.