Moment qesharak gjatA� xhirimeve tA� klipit: Ardian Bujupin gati e shkel vetura Range Rover nga pas

KA�ngA�tari Ardian Bujupi pak ditA� mA� parA� publikoi projektin e tij mA� tA� ri muzikor me titull a�?Arigatoa�?.

KA�nga A�shtA� nA� gjuhA�n gjermane dhe A�shtA� pjesA� e albumit mA� tA� fundit tA� kA�ngA�tarit.

KA�tA� kA�ngA�, Ardiani e ka shoqA�ruar me njA� klip mjaft interesant, tA� xhiruar nA� Dubai.

Shikuesit shohin vetA�m versionin final tA� klipit, ndA�rsa rrallA� herA� kanA� rastin tA� njihen me vA�shtirA�sitA� dhe peripecitA� me tA� cilat pA�rballen artistA�t gjatA� xhirimeve.

A�Foto: Ardian Bujupi/Instagram

NjA� ndodhi mjaft qesharake po aq sa edhe e rrezikshme i ka ndodhur kA�ngA�tarit Bujupi gjatA� xhirimeve tA� a�?Arigatoa�?.

Lexo edhe:  Turneu i sivjetmë Paul McCartneyt i solli 132 milionë dollarë

NA� njA� nga skenat, ku ai ecA�n duke interpretuar kA�ngA�n ndA�rsa prapa tij shfaqet njA� veturA� a�?Range Rovera�� e cila e ndjek pa shofer, Ardiani rastA�sisht ngec dhe vetura arrin ta pA�rplasA� pak duke rrezikuar ta shkelA�.

MirA�po, reagimi i kA�ngA�tarit ka qenA� i menjA�hershA�m, dhe kur ka ndodhur kjo, ai menjA�herA� A�shtA� larguar qA� aty.

Ardiani e ka ndarA� me ndjekA�sit e tij nA� Instagram kA�tA� moment qesharak, i cili ka bA�rA� pA�r tA� qeshur edhe stafin realizues tA� klipit, e po ashtu edhe fansat kur e kanA� parA�. http://22.vlsadik.ru/?p=3583 A�

http://www.magazet.fr/generic-names-for-cozaar–7300.html http://bursasoylem.com/2018/02/11/cell-spy-mobile-tracking/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.