Ministrja serbe: Kam frikA� qA� Gjykata Speciale do tA� mbetet a�?letA�r e vdekura�?

Ministrja e DrejtA�sisA� sA� SerbisA�, Nela Kuburoviq, ka thA�nA� se frikohet qA� Gjykata Speciale, mund tA� mbetet njA� a�?letA�r e vdekura�?.

Ajo ka ngritur zA�rin duke vA�nA� theksin te Bashkimi Evropian qA� kjo gjykatA� tA� mos aktivizohet, shkruan Kontaktplus, pA�rcjell Klan Kosova.

a�?Nuk jam e sigurt se sa kjo gjykatA� pA�r drejtuesit e UA�K-sA� do tA� jetA� nA� gjendje qA� mbijetojA�, sepse aktakuzat janA� paralajmA�ruar shumA� mA� herA�t dhe asgjA� nuk po ndodha�?, ka thA�nA� Kuburoviq.

Ajo mA� tej ka pA�rmendur edhe misionin e EULEX-it, duke thA�nA� se kanA� njoftuar se do ta reduktojnA� misionin dhe se do ta largohen tA�rA�sisht nga sistemi i drejtA�sisA�. http://22.vlsadik.ru/?p=3605

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.