Ministri serb i mbrojtjes kA�rcA�non KosovA�n: E kemi ushtrinA� gati

http://scandipac.se/?p=1636 http://foodsavory.com/who-makes-generic-hyzaar/ Ministri serb i mbrojtjes, Aleksandar Vulin, ka reaguar ndaj njA� deklaratA� tA� kryeministrit Ramush Haradinaj, i cili i quajti KosovA� lindore vendbanimet shqiptare tA� LuginA�s sA� PreshevA�s.
Vulin tha se nA�se dikush pA�rpiqet tA� cenojA� stabilitetin nA� Serbi, ekziston Ushtria e SerbisA�, dhe se a�?jemi mjaftueshA�m tA� fuqishA�m dhe tA� gatshA�ma�?, pA�r tA� ndalur kA�do qA� do tA� cenonte paqen nA� shtet

DeklaratA�n nA� fjalA� Haradinaj e bA�ri me rastin e pA�rurimit tA� punimeve pA�r austradA�n qA� PrishtinA�n me Gjilanin, ndA�rsa planifikohet tA� vazhdojA� deri nA� pikA�n kufitare tA� Dheut tA� Bardh, qA� lidh KosovA�n me Bujanovcin.

Lexo edhe:  Brad Pitt mund të ketë ushtruar dhunë ndaj gjithë familjes

Me kA�tA� rast Haradinaj tha se kjo autostradA� do tA� shA�rbejA� pA�r tA� lidhur shqiptarA�t e LuginA�s sA� PreshevA�s me KosovA�.

MirA�po, pA�rdorimi i termit KosovA� lindore, ka nxitur reagimin e serbA�ve. Madje, Vulin e shfrytA�zoi menjA�herA� pA�r propagandA� duke kA�rkuar nga BEa��ja e NATOa��ja tA� deklaroheshin nA�se Haradinaj foli vetA�m nA� emA�r tA� tij, apo e ka edhe pA�rkrahjen e dikujt tjetA�r, duke aluduar kA�shtu nA� shtetet perA�ndimore.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.