MA� nA� fund identifikohen vitet mA� tA� lumtura dhe mA� tA� vA�shtira tA� martesA�s

Jo tA� gjitha A�iftet e kuptojnA� se nevojitet pA�rpjekje dhe pA�rkushtim nga dy palA�t pA�r njA� jetA� tA� mirA� familjare.

Sipas tA� dhA�nave zyrtare, rreth 950,000 martesa nA� EvropA� (nga gjithsej 2.1 milionA�) eventualisht pA�rfundojnA� nA� divorc, transmeton Telegrafi.

NjA� studim nga a�?Slater & Gordon Lawyersa��A�ka identifikuar se cilat vite tA� martesA�s janA� mA� tA� lumturat dhe cilat mA� tA� vA�shtira.

3 VJET MARTESA� http://yalasarat.info/1396/11/26/generic-proscar-fincar-tablets/

Ekziston njA� mendim qA� thotA� se dashuria zgjatA� vetA�m 3 vjet. Pastaj A�ifti ndahet ose lidhja bA�het mA� pak ideale se A�a��ka qenA� mA� parA�. Por nA� realitet, pas tri vjetA�ve lidhje, njerA�zit bA�hen mA� tA� prirA� ta��i pranojnA� dobA�sitA� e partnerit dhe, kA�sisoj, ndihen mA� komod nA� lidhje.

Lexo edhe:  Përse meshkujt zgjedhin vajza të rrezikshme dhe “të këqija”?

A�shtA� gjithashtu gjA� e zakonshme se nA� vitin e tretA� tA� martesA�s A�ifti vendos tA� sjell nA� jetA� njA� fA�mijA�. KA�shtu, lidhja bA�het mA� e fortA� dheA�viti i tretA� i martesA�s besohet tA� jetA� mA� i lumturi.

5 VJET MARTESA�

http://nextleveldroneshop.com/cheap-dehumidifier-cannabis/

Problemet e para dhe tA� vA�rteta mund tA� fillojnA� nA� vitin e 5a��tA� tA� lidhjes familjare. GjatA� kA�saj periudhe kohore, fA�mijA�t janA� ende tA� vogA�l dhe kA�rkojnA� shumA� kujdes. KA�shtu qA�, kA�to obligime bA�hen mA� tA� vA�shtira kur kombinohen me punA�, me punA�t e shtA�pisA� dhe problemet tjera tA� pA�rditshme.

Lexo edhe:  Mosha ideale për t'u martuar

A�shtA� periudha pas 5 vjetA�ve martesA� kur A�iftet fillojnA� tA� mendojnA� rreth divorcit dhe drejtohen kah avokatA�t.A�Ky vit besohet tA� jetA� mA� i vA�shtirA� pA�r njA� A�ift.
http://www.locksafeandvaultja.com/2018/02/12/himcocid-price/

7 VJET MARTESA�

NA�se njA� A�ift arrin ta��i tejkalojA� sfidat pas 5 vjetA�ve martesA�, atA�herA� ai A�ift ka edhe njA� barrierA� qA� e pret.A�A�shtA� viti i 7-tA� i jetA�s familjare qA� specialistA�t ndryshe e njohin si a�?muria�?.A�NA� kA�tA� fazA�, jeta familjare bA�het rutinA�. Gjithashtu fillojnA� problemet financiare, problemet pA�r kujdesin e fA�mijA�ve dhe zA�nkat pA�r ndarjen e pA�rgjegjA�sive rreth punA�ve tA� shtA�pisA�.

Lexo edhe:  8 shenja që tregojnë se burri juaj është akoma i dashuruar në ju

Pra, kjo A�shtA� njA� periudhA� tejet e komplikuar. Por, nA�se A�ifti martesor arrin ta��i tejkalojA� edhe kA�to sfida, atA�herA� para tyre kanA� njA� jetA� dhe njA� martesA� tejet tA� lumtur dhe tA� fortA�.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.