May pritet ta��i drejtohet Parlamentit lidhur me sulmet nA� Siri

Kryeministrja britanike, Theresa May sot pritet tA� pA�rballet me ligjvA�nA�sit britanikA�. Ajo do ta��ju shpjegojA� atyre vendimin pA�r tA� kryer sulme ajrore nA� Siri, pa miratimin e Parlamentit.
Britania, Shtetet e Bashkuara dhe Franca tA� shtunA�n kanA� goditur caqe nA� Siri, nA� pA�rgjigje ndaj njA� sulmi tA� dyshuar kimik nA� Duma, ku u vranA� dhjetA�ra persona.

Parlamenti britanik rifillon sot punA�n, pas pushimit pranveror. LigjvA�nA�sit nuk janA� konsultuar para sulmit nA� Siri, raporton AP.

Qeveria britanike, megjithatA�, ligjA�risht nuk A�shtA� e obliguar qA� tA� marrA� miratimin e Parlamentit pA�r sulme ajrore, por rA�ndom pA�r veprime tA� tilla merr qA�ndrimin e ligjvA�nA�sve.

Lexo edhe:  Avokati i njohur amerikan i vA� flakA�n vetes si shenjA� proteste ndaj ndryshimeve klimatike

May pritet ta��u thotA� ligjvA�nA�sve se sulmet ajrore ishin a�?nA� interesin kombA�tar tA� BritanisA�a�?, dhe janA� kryer pA�r tA� ndalur vuajtjen nga sulmet kimike.

http://plataria.es/dove-posso-acquistare-cialis-generico/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.