Makron: BE nuk duhet të pranojë asnjë anëtar të ri

Presidenti francez, Emanuel Makron tha sot se Bashkimi Evropian nuk duhet të pranojë asnjë anëtar të ri derisa blloku është i integruar më thellë dhe nuk kryen reforma thelbësore.
Makron u tha ligjvënësve se ai dëshiron që vendet e Ballkanit Perëndimor të mbeten në “planin” e projektit evropian, por, tani, sipas tij, nuk është koha për të marr ndonjë anëtar të ri.

Lexoni edhe: