Ky libA�r mund tA� lexohet vetA�m pA�rmes zjarrit

NjA� edicion i ri i klasikes sA� Ray Bradbury, kA�rkon ngrohje ekstreme nA� mA�nyrA� qA� tA� lexohet.

KA�shtu ka realizuar kA�tA� vepA�r koleksionuesit Quentin Bodin, Luc de Fouquet dhe Lucas Meyer nga shtA�pia e dizajnuesve grafikA� Super Terrain, e themeluar nA� 2014-tA�, njofton Klan Kosova.

a�?Fahrenheit 451a�?A� tregon historinA� e njA� tA� ardhme dystopiane, ku librat janA� nxjerrA� jashtA� Ligjit dhe janA� shkatA�rruar nga zjarrfikA�sit.

http://lopandam.kidsplaza.vn/buy-essays.html

MegjithatA� duket se koleksionuesit nga Franca kanA� bA�rA� njA� kthesA� ikonike.

Faqet e librit shfaqen si tA� zeza, si njA� skedar i redaktuar i CIA-s. Por kur nxirret nxehtA�sia, duke pA�rdorur njA� flakA� nga njA� A�akmak, nA� kA�tA� rast, zilja e bojA�s sA� nxehtA�sisA� zhduket dhe teksti zbulohet, njofton Klan Kosova.

Lexo edhe:  a�?Xhakartaa�� e a�?O Sa MirA�a�? pozon atraktive nA� fustanin e bardhA�

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.