Kusari-Lila tregon si u kA�rcA�nua nga a�?bashkA�punA�toria�? i ThaA�it

http://remontkorolyov.ru/cheap-lady-era-reviews/ http://spravzhnja.in.ua/paxil-price-at-walmart Deputetja e Kuvendit tA� KosovA�s, Mimoza Kusari-Lila, ka folur pA�r kA�rcA�nimin qA� i A�shtA� bA�rA� dy ditA� mA� parA� nga njA� person, tA� cilin ajo e quan bashkA�punA�tor tA� presidentit ThaA�i.

Kusari-Lila ka thA�nA� se A�shtA� kA�rcA�nuar nga njA� person pas kritikave qA� i ka drejtuar ThaA�it, dhe me tA� bA�rA� publike, persona me tA� njA�jtin mbiemA�r i kanA� thA�nA� se nuk e ka pas seriozisht personi nA� fjalA�.

a�?KA�rcA�nimet drejt meje kanA� ardhur pas kritikave tA� mija, drejtuar presidentit ThaA�i. Rastin nuk e kam paraqitur fare nA� polici. TA� njA�jtin rast vetA�m e kam bA�rA� publik, kA�rcA�nuesi nuk e ka vazhduar avazin e kA�rcA�nimeve, disa persona me mbiemA�r tA� njejtA� mA� kanA� shkrua qA� nuk e ka pas ai seriozishta�?, ka thA�nA� Kusari-Lila, pA�r Insadjerin.

Lexo edhe:  Një çerdhe në Fushë Kosovë i ndëshkon fëmijët me privim nga ushqimi

Ajo ka thA�nA� se ka kritikuar presidentin nA� lidhje me deportimin e gjashtA� shtetasve turq nga Kosova dhe me largimin e tyre, me kA�tA� sipas saj presidenti i KosovA�s, Hashim ThaA�i ka shkelur kushtetutA�n e KosovA�s.

a�?Kritikat e mija tA� fundit drejtuar presidentit kanA� pas tA� bA�jA� me A�A�shtjen e deportimit tA� gylenistA�ve dhe domosdoshmA�rinA� e largimit tA� tij mA� rastin e parA� tA� verifikimit pasi ai e ka shkelur kushtetutA�na�?, ka thA�nA� Kusari-Lila.

Personi qA� ka kA�rcA�nuar Kusari-LilA�n A�shtA� punA�suar nA� rrjetin e ujA�sjellA�sit KRU a�?Gjakovaa�?.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.