Kur duhet tA� pA�rdoret shkA�lqimi pA�r buzA� dhe kur buzA�kuqi mat?

BuzA�kuqi dhe shkA�lqimi pA�r buzA� janA� produkte tA� preferuara tA� grimit tA� shumA� femrave (pos maskaras, natyrisht)a��

Jo vetA�m qA� do tA� freskojA� dhe transformomA� dukjen tuaj a�� do tA� kontribuojA� qA� tA� ndiheni me mA� shumA� vetA�besim! a�� transmeton Telegrafi.

Dini se si ta��i pA�rdorni drejt?

http://remontkorolyov.ru/cheap-propecia-canada/

ShkA�lqimi pA�r buzA�

Produkti i grimit i cili i kontribuon plotA�simit dhe butA�sisA� sA� buzA�ve. I bA�nA� vizualisht mA� tA� plota dhe shkA�lqyeshA�m pA�rshtaten me sytA� tA� theksuar. A�shtA� i pA�rshtatshA�m edhe pA�r variantin ditor edhe pA�r atA� tA� mbrA�mjes.

Lexo edhe:  Ja sa shpesh duhen larë pantallonat jeans

ShkA�lqimi pA�r buzA� difinitivisht A�shtA� zgjedhje e shkA�lqyeshme pA�r ngjarjet nA� tA� cilat prisni tA� fotografoheni, sepse pA�r dallim na buzA�kuqtA� mat, siguron plotA�sinA� dhe vA�llimin.

ShkA�lqimi pA�r buzA� u rekomandohet vajzave qA� kanA� buzA� tA� holla, sepse vizualisht ato i zmadhojnA�.

http://foodsavory.com/effexor-xr-generic-equivalent/ BuzA�kuqi mat

Zgjedhje e pA�rkryer pA�r mbrA�mje solemne.A�Tekstura e qA�ndrueshme e buzA�kuqit mat A�shtA� rezistuese ndaj tA� gjitha kafshatave tA� shijshme, kA�shtu qA� edhe pse ngjyra do tA� zverdhet, pigmentet e saj akoma do tA� jenA� aty.

BuzA�kuqi mat A�shtA� njA� nga nuancat mA� trendi tA� stinA�s dhe shkon shumA� nA� kontrast me njA� lA�kurA� tA� pastA�r dhe sy tA� shndritshA�m.

Lexo edhe:  6 Veprimet që meshkujt vlerësojnë më shumë se fraza “ të dua”

Nga buzA�kuqi ngjyrA� mat, merr ngjyrA� me furA�A�n e sheshtA� tA� buzA�ve dhe vendose fillimisht nA� buzA�n e sipA�rme, pastaj nA� atA� tA� poshtme, duke u pA�rqendruar mA� pas nA� qendA�r pA�r tA� dhA�nA� njA� efekt a�?zemA�ra�?.

http://invoexports.com/?p=605

PA�rsA�riteni dy herA� pA�r tA� intensifikuar ngjyrA�n.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.