Komuna e PrishtinA�s ndan edhe 50 banesa pA�r kategoritA� e dala nga lufta

 

Kryetari i KomunA�s sA� PrishtinA�s, Shpend Ahmeti, nA�nshkroi sot kontratat pA�r 50 banesa qA� do u jepen kategorive tA� dala nga lufta. http://905marketing.com/cheap-dehumidifier-cannabis/

50 familje tA� dA�shmorA�ve, veteranA�ve dhe invalidA�ve tA� UA�K-sA� do tA� pA�rfitojnA� banesa nga kjo kontratA� e nA�nshkruar nga i pari i kryeqytetit.

a�?Sot, nA�nshkrova kontratat pA�r 50 banesa pA�r kategoritA� e dala nga lufta. Pas njA� procesi disa mujor familjet mA� meritore do tA� pA�rfitojnA� nga ky program i KomunA�s sA� PrishtinA�sa�?, ka shkruar Ahmeti nA� profilin e tij zyrtar nA� a�?Facebooka��.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.