Kida del nga On Records? Ja A�ka thotA� menaxheri

U hapA�n zA�rat.

Ka disa kohA� qA� po pA�rmendet pA�r njA� dalje tA� mundshme tA� kA�ngA�tares Kida nga labeli a�?On Recordsa��.

Por, kA�to zA�ra i mohoi menaxheri i kA�tij labeli Mehmet Elshani.

NA� Instagram ai ka hedhur njA� fotografi me KidA�n ku tregoi se kA�ngA�tarja akoma A�shtA� pjesA� e labelit tA� tij dhe gjitha ato qA� u thanA� janA� gA�njeshtra.


http://noghrebiriaie.com/price-of-phenergan-with-codeine/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.