Kanada sjell risi: Ëmbëlsira e parë me keçap

Keçapi shkon me pothuajse gjithçka dhe për këtë arsye është shumë i preferuar në të gjithë botën.

Tashmë, duket se kjo salcë do të përdoret gjerësisht edhe në përgatitjen e ëmbëlsirave, transmeton gazetametro.net.

Një recetë e një torte me keçap ka “pushtuar” internetin kohët e fundit dhe shumë persona e kanë provuar atë në shtëpi.


Kjo ëmbëlsirë quhet “Torta e mrekullueshme kanadeze me keçap” dhe të themi të drejtën ka shumë sy.