John Stamos bëhet baba në moshën 54 vjeçare

John Stamos është bërë baba për herë të parë dhe atë në moshën 54 vjeçare.

Aktori i famshëm dhe bashkëshortja e tij, Caitlin McHugh, kanë mirëpritur në jetë djalin e tyre, Billy Stamos.

Lajmin e bëri të ditur vetë John Stamos me anë të një postimi në Instagram. “Tani e tutje, pjesa më e rëndësishme e jetës sime do të jetë bashkëshortja dhe djali im”, shkroi ai.

Lexoni edhe: