John Cena ndahet nga partnerja vetA�m disa javA� para martesA�s

http://totalknee.org/fosamax-beipackzettel-online/ John Cena dhe Nikki Bella i kanA� dhA�nA� fund lidhjes sA� tyre afatgjate. A�ifti qA� ka qenA� bashkA� pA�r gjashtA� vite, ka publikuar njA� njoftim tA� pA�rbashkA�t nA� lidhje me ndarjen.

a�?Derisa ky vendim ka qenA� i vA�shtirA�, nA� vazhdojmA� tA� kemi shumA� dashuri dhe respekt pA�r njA�ri-tjetrina�?.

a�?KA�rkojmA� nga ju qA� ta respektoni privatA�sinA� tonA� gjatA� kA�saj periudhe tA� jetA�s sonA�a�?, thuhet mes tjerash nA� njoftimin e tyre.
http://pet.sionic.ru/buy-carbozyne/

Cena dhe Bella e kishin caktuar datA�n 5 maj si ditA�n e martesA�s sA� tyre, por e kanA� pA�rfunduar lidhjen vetA�m disa javA� para dasmA�s.

A�(Foto: Getty Images)

40-vjeA�ari e ka shpA�rndarA� njA� fotografi tA� njA� zemre tA� thyer dhe njA� thA�nie tA� Walt Whitman: a�?Ishim bashkA�. Harroj pjesA�n tjetA�ra�?.

Lexo edhe:  Agim Bahtiri i bie pishman, ja çka thotë për largimin nga AKR-ja

Ndarja vjen njA� vit pasi ata e festuan fejesA�n e tyre nA� a�?Wrestlemania 33a��. GjatA� gjithA� kohA�s, Cena A�shtA� dukur i lumtur pranA� partneres sA� tij 34-vjeA�are, ndA�rsa arsyeja kryesore pA�r ndarjen e tyre besohet tA� ketA� qenA� mosdA�shira e yllit tA� WWE pA�r tA� pasur fA�mijA�.

Edhe pse Cena gjatA� gjithA� kohA�s e ka bA�rA� tA� qartA� se nuk dA�shiron tA� ketA� fA�mijA�, Nikki ka shpresuar gjatA� gjithA� kohA�s se do ta bindte atA� pA�r tA� ndA�rruar mendje. Por, kjo duket se nuk ka ndodhur.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.