Jeremiq: Serbia nuk duhet tA� zgjedhA� mes KosovA�s dhe BE-sA�

Presidenti i PartisA� Popullore nA� Serbi, Vuk Jeremiq tha se Serbia nuk duhet tA� zgjedhA� midis KosovA�s dhe Bashkimit Evropian sepse, siA� tha ai, anA�tarA�simi nA� BE nuk A�shtA� e arritshme nA� tA� ardhmen e parashikueshme, pasi nuk ka vullnet politik pA�r zgjerim nA� Bruksel.

a�?A�shtA� e vA�rtetA� se vA�shtirA� se mund tA� imagjinohet qA� Serbia do tA� pranohet nA� BE me njA� problem tA� pazgjidhur tA� KosovA�sr, por A�shtA� gjithashtu e vA�shtirA� tA� imagjinohet qA� Serbia t`i bashkohet BE-sA� edhe nA�se e zgjidh atA�. A�shtA� plotA�sisht e qartA� se aktualisht nuk ka vullnet politik nA� EvropA� pA�r tA� pranuar anA�tar tA� rinj, pavarA�sisht nA�se kanA� A�A�shtje territoriale tA� hapura apo jo, a�?tha ai nA� njA� intervistA� pA�r televizionin shtetA�ror tA� KinA�s CGTN, transmeton Klan Kosova. http://axelsonsint.se/?p=15310

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.