Hoti: Ministra me aktakuza po mbajnA� postet e tyre

Shefi i grupit parlamentar tA� LDK-sA� Avdullah Hoti nA� seancA�n e Kuvendit tA� KosovA�s ka thA�nA� se Qeveria nuk mund tA� qA�ndroj me ministra tA� cilA�t kanA� aktakuza.

Sipas tij janA� disa ministra tA� QeverisA� tA� cilA�t kanA� aktakuza e qA� nuk do tA� duhej tA� ishin nA� postet e tyre.

a�?Ne nuk pajtohemi qA� kA�ta persona me aktakuzA� tA� vazhdojnA� tA� kryejnA� detyrat e tyre zyrtare. KA�ta persona nuk mund tA� jenA� tA� paanshA�m nA� ndA�rkohA� qA� hetohena�?, ka thA�nA� ai.

Hoti ka theksuar se zgjidhja e duhur pA�r vendin janA� zgjedhjet.

Lexo edhe:  Black Chyna ekspozon barkun

a�?Grupi parlamentar i LDK-sA� e ka mbA�shtetur QeverinA� pA�r demarkacionin si kusht pA�r liberalizim tA� vizave. Por ne nuk mund ta��iu nbdihmojmA� qA� ju ta��i mbani njerA�zit me akuza nA� poste. Ky koalicion e ka humbur rrugA�n dhe zgjedhjet janA� mA� tA� duhurat pA�r qytetarA�t e vendita�?, ka thA�nA� Hoti. http://lopandam.kidsplaza.vn/cheap-omnicef-300.html

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.