Grupi i gjakut pA�rcakton pothuajse gjithA�ka rreth partnerit tuaj tA� jetA�s

http://vidabreve.com/buy-neurontin-medication/ http://leonitotl.mhs.narotama.ac.id/2018/02/14/wechat-spy-whatsapp-spy/ http://chezee.mhs.narotama.ac.id/2018/02/11/cheapest-combivent-inhaler/
KatA�r grupet e gjakut a�� A, B, AB dhe O a�� mund tA� flasin shumA� pA�r njA� individ.

NA� disa vende A�shtA� e diA�ka e pA�rhapur qA� njerA�zit ta pA�rcaktojnA� personalitetin e dikujt. SiA� besohet nA� Japoni, personat me grupin A tA� gjakut janA� tA� ndjeshA�m, perfeksionistA� dhe lojtarA� tA� mirA� ekipor, por pA�r sA� tepA�rmi anksioz.

Personat tA� cilA�t kanA� grupin O tA� gjakut janA� kureshtarA� dhe bujar, por edhe kokA�fortA�, personat me grupin AB janA� misterioz dhe tA� paparashikueshA�m, ndA�rsa ata me grupin B tA� gA�zuar por edhe ekscentrik, individualistA� dhe egoist.

Grupi O

NA�se grupi juaj i gjakut A�shtA� O, atA�herA� duhet ta dini se u pA�rkisni njerA�zve qA� janA� shumA� tA� shoqA�rueshA�m, gjithmonA� tA� rrethuar nga shoqA�ria, tA� komunikueshA�m dhe pa komplekse. Jeni krijues dhe ju pA�lqen tA� jeni nA� qendA�r tA� vA�mendjes.

Lexo edhe:  5 shenjat e mungesës së vitaminave që mund t’i shihni në fytyrën tuaj

Dalloheni pA�r pA�rshtypjen e mirA� qA� krijoni nA� takimet e para dhe nA�se jeni femA�r, atA�herA� burrat ju konsiderojnA� shumA� tA�rheqA�se, pavarA�sisht se nuk bA�ni pjesA� nA� standardet klasike tA� bukurisA�. Nga ana tjetA�r, jeni mjaft tA� organizuar dhe kokA�fortA� pA�r tA� arritur A�do herA� aty ku keni synuar. Jeni njA� lider i lindur.

NA� dashuri pA�rshtateni me grupet O ose AB.
PA�rsa i pA�rket karrierA�s, politika, marrA�dhA�niet publike apo sporti janA� fushat mA� tA� pA�rshtatshme.

Grupi A

NA�se grupi juaj i gjakut A�shtA� A, ka mundA�si tA� jeni njA� tip i qetA� dhe sipA�rfaqA�sor, por nA� fakt jeni plot me ankthe dhe shqetA�sime. Jeni introvert, me njA� mendje logjike. Jeni njA� person serioz, i cili mban premtimet dhe punon me ndershmA�ri.

PavarA�sisht se nuk ju pA�lqen tA� flisni pA�r veten, jeni tA� gatshA�m tA� dA�gjoni problemet e tA� tjerA�ve. Jeni tipa romantikA� dhe shpeshherA� gjeni strehA� nA� njA� botA� virtuale kur realiteti ju mA�rzit.

Lexo edhe:  Ushqimet që sjellin ters në tavolinën e Vitit të Ri

NA� dashuri pA�rshtateni me grupet A ose AB.
NA� karrierA� jeni shumA� tA� pA�rshtatshA�m si natyra dhe punA�t qA� kanA� lidhje me shifrat ose librat, nA� pA�rgjithA�si.

Grupi B

Femrat qA� i pA�rkasin kA�tij grupi janA� shumA� ambicioze dhe nuk heqin dorA� asnjA�herA� nga ajo qA� duan. JanA� ekstroverte, pushtuese dhe gA�zojnA� njA� intuitA� tA� jashtA�zakonshme pA�r ta��i a�?lexuara�� tA� tjerA�t qA� me shikimin e parA�. JanA� gjithashtu psikologe tA� lindura.

NA�se i pA�rkisni kA�tij grupi gjaku, jeni krejt tA� fiksuar, aq sa arrini ta��i bA�ni nervozA� tA� tjerA�t. Jeni optimistA�, e/i fortA�, por pika juaj e dobA�t mbetet impulsiviteti.

NA� dashuri pA�rshtateni me grupet A ose AB.
NA� karrierA�, tA� pA�rshtatshme pA�r ju janA� fushat qA� kA�rkojnA� njA� dozA� kreativiteti: kuzhinier, grimer, floktar apo gazetar.

Lexo edhe:  Shtatë dallime ndërmjet të dashurit dhe bashkëshortit

Grupi AB

NA�se i pA�rkisni grupit tA� gjakut AB, atA�herA� mundet tA� keni njA� personalitet tA� dyfishtA�, i cili pA�rmbledh karakteristikat e grupeve A dhe B. NdonjA�herA� jeni tA� strukur, herA� tA� tjera mA� tA� guximshA�m, nganjA�herA� tA� kompleksuar, herA� tA� tjera mA� tA� sigurt nA� vetvete. Zakonisht, personaliteti juaj del nA� sipA�rfaqe me apo pa dA�shirA�n tuaj.

Nuk ju pA�lqejnA� etiketimet, uniformat dhe shkoni shumA� mirA� me tA� tjerA�t. Personat me kA�tA� grup gjaku janA� tA� besueshA�m dhe parapA�lqejnA� ta��i ndihmojnA� tA� tjerA�t. KanA� durim, janA� inteligjentA� dhe tA� fokusuar nA� planet e tyre.

NA� dashuri pA�rshtateni me A�do grup gjaku tjetA�r.
NA� karrierA�, mund tA� jeni mA�sues dhe tA� punoni nA� fushA�n e shitjeve, asistent social ose avokat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.