Elvana Gjata pA�rballet me njA� situatA� tA� pakA�ndshme nA� Milano! Ja A�ka i vodhA�n

 

KA�ngA�tarja Elvana Gjata ka kaluar disa ditA� nA� Milano tA� ItalisA� e shoqA�ruar me mikun e saj Valdrin Sahitin. http://momanddadmagicbox.com/paxil-over-the-counter/

MirA�poA�diA�ka nuk ka shkuar mbarA� dhe kA�ngA�tares sA� njohur i ndodhi krejt e papritura.

Asaj i vodhA�n pasaportA�n dhe ishte Valrin Sahiti ai qA� e bA�ri tA� ditur njA� gjA� tA� tillA� nA�pA�rmjet publikimit tA� njA� Instastory ku edhe e ka ngushA�lluar.

a�?Kemi diA�ka nga vjedhja e pasaportA�s, Elvana Gjata ngushA�llimea�? ka shkruar Valdrini.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.