Edhe motrat Hadid, vishen si motra

Ato sigurisht që nuk janë grupi i parë i motrave që kopjojnë njëra-tjetrën në stilin e veshjes.

Bella dhe Gigi Hadid provuan se janë si çdo çift motrash të tjera të dielën kur ato dolën me të njëjtën stil veshjeje në ditën e tretë të Coachellas.

Lexoni edhe: