DitA�lindja e dytA� e vajzA�s sA� John Legend

Luna Stephens, vajza e kA�ngA�tarit tA� njohur John Legend dhe Chrissy Teigen, ka festuar ditA�lindjen e dytA�.

Rrjetet e tyre sociale janA� mbushur pA�rplot me fotografitA� e vajzA�s sA� tyre tA� vetme, dhe sigurisht, festa qA� i kishin organizuar ishte pA�r ta��u dA�shiruar.

NA�na e saj, Chrissy Teigen, ka publikuar vetA�m disa momente tA� festA�s sA� ditA�lindjes sA� LunA�s, dhe ato i gjeni mA� poshtA�.

http://noghrebiriaie.com/price-for-aricept/ http://12cottam.com.au/phone-spyware-spy-on-iphone/

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.