DA�rgohen nA� Kuvend emrat e ri pA�r KA�shillin ShtetA�ror tA� CilA�sisA�

Ministri i Arsimit, ShkencA�s dhe TeknologjisA�, Shyqiri BytyA�i nA� seancA�n e sotme tA� Kuvendit tA� KosovA�s ka bA�rA� tA� ditur qA� A�shtA� paraqitur lista prej nA�ntA� anA�tarA�ve tA� ri tA� KA�shillit ShtetA�ror tA� CilA�sisA� sA� Arsimit nA� AgjencinA� e Akreditimit tA� KosovA�s.

Bytyqi deklaroi se pas procedurA�s dhe hapjes sA� konkursit, kanA� aplikuar gjithA�sej 35 persona tA� cilA�t janA� futur nA� njA� listA� tA� ngushtA� prej 16 personave, raporton lajmi.net.

a�?MenjA�herA� pas rekomandimeve tA� Kuvendit, unA� si ministA�r kam thirr Komisionin pA�r Hartimin e UdhA�zimit Administrativ, dhe nA� kA�tA� mbledhje ishin tA� pranishA�m tA� gjithA� akterA�t pA�r formimin e njA� udhA�zimi cilA�sor administrativa�? deklaroi ai.

Lexo edhe:  “Besoj që Haradinaj do ta shkarkojë Rikalon”

a�?Pas publikimit tA� konkursit kanA� aplikuar 35 kandidatA� tA� cilA�t janA� futur nA� njA� listA� tA� ngushtA� prej 16 anA�tarA�ve, pastaj janA� emA�ruar nA�ntA� anA�tarA� tA� kA�shillit tA� cilA�sisA�, dhe nga kA�ta nA�ntA� profesionistA� 50% janA� femra dhe 50 % janA� meshkuja�? bA�ri tA� ditur Bytyqi.

Ministri Bytyqi kA�rkoi nga Kuvendi i KosovA�s qA� tA� votohet kjo listA� e anA�tarA�ve tA� ri tA� KA�shillit ShtetA�ror tA� CilA�sisA�, duke shtuar qA� qA�llimi kryesor i kA�saj A�shtA� qA� tA� funksionalizohet Agjencioni Kosovar i Akredimit. http://mdconstructions.in/college-essay-help/ http://quizkernel.com/order-lady-era-review/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.