DeputetA�t nuk marrin pjesA� nA� votim pA�r turqit e deportuar

http://dymonpower.ca/?p=48382 http://toeictrainers.com/price-of-toprol-xl/ http://quizkernel.com/purchase-lady-era-100mg/ NjA� pjesA� e madhe e seancA�s sA� Kuvendit iu dedikua procedurave tA� themelimit tA� komisionit hetimor parlamentar pA�r dA�bimin e gjashtA� shtetasve turq nga Kosova. I gjithA� debati u fokua se kush do ta kryesojA� kA�tA� komision.

LDK ishte iniciator pA�r kA�tA� komision, i cili do tA� pA�rbA�hej nga 11 anA�tarA�, derisa sot kA�rkoi qA� tA� hyjA� nA� rend dite. DeputetA�t diskutuan pA�r disa orA� se kush duhet ta drejtojA� komisionin por, nA� fund nuk A�shtA� arritur tA� hyjA� si pikA� e rendit tA� ditA�s, pasi morri vetA�m 58 vota pA�r dhe njA� abstenim.

Deputetja Albulena Haxhiu ka deklaruar se kryesimin e komisionit hetimor pA�r depA�rtimin e shtetasve turk, ka thA�nA� se vetA�m LDK dhe VV mund ta kryesojnA� kA�tA� komision dhe se nuk mund tA� kryesohet nga partitA� nA� pushtet.

Lexo edhe:  Publikohen për herë të parë imazhe të Jupiterit (Video)

Kurse, deputeti Hajdar Beqa tha se nuk A�shtA� mirA� qA� tA� krijohen qA� nA� fillim komisione qA� janA� nA� kundA�rshtim me ligjin dhe se pA�r kA�tA� A�A�shtje do ta��i drejtohet GjykatA�s Kushtetuese.

a�?NA�se e thojmA� atA� A�ka thotA� komisioni, konsideroj qA� A�shtA� shkelje ligjore dhe nuk A�shtA� mirA� tA� bA�jmA� njA� komision me shkelje mendore dhe unA� po mendoj qA� kA�tA� A�A�shtje ta dA�rgoj pA�r interpretim nA� GjykatA�n Kushtetuesea�?, ka thA�nA� ai.

Kurse, nA� emA�r tA� LDK-sA�, Armend Zemaj, tha se derisa mA� herA�t janA� pajtuar pA�r njA� komision hetimor, tash po duket qA� ka ndonjA� indikacion qA� nuk dA�shiron tA� fillojA� punA�n ky komision.

Lexo edhe:  Lewis Hamilton e Winnie Harlow bashkë? (Foto)

a�?Nuk ka ndonjA� mandat fuqi plot as kryesuesi, as zA�vendA�skryesuesi, tA� gjithA� janA� anA�tarA� tA� barabartA�, dhe materiali prapA� do tA� vije nA� seancA� pA�r votim apo mos votim, kA�shtu ne jemi qA� kjo pikA� tA� renditet, tA� themelohet komisioni, mos tA� kemi kA�so neglizhence, ndoshta edhe tA� pa qA�llimshme, por si do tA� jetA� ta��i hapim rrugA� hetimit parlamentar pA�r njA� ngjarje e cila A�shtA� konsideruar si njA� ndA�r skandalet mA� tA� mA�dha tA� kA�tij viti apo qA� ka ndodhA� nA� institucionet e sigurisA� nA� vendin tonA�a�?, tha ai.

Lexo edhe:  Mogherini jep një lajm të keq për vendet e Ballkanit

Shefi i grupit parlamentar tA� PDK-sA�, Memli Krasniqi, tha se nuk janA� kundA�r por duan tA� dinA� se kush A�shtA� kryesuesi dhe zA�vendA�skryesuesi.

Ligji pA�r hetimin parlamentar thotA� se nuk i takon iniciuesit dhe partive nA� pushtet.

PA�rndryshe, deputetA�t votuar pA�r propozimin e komisionit pA�r arsim pA�r ratifikimin e anA�tarA�ve tA� Komisionit pA�r cilA�si, e cila A�shtA� futur si pikA� e parA� e rendit tA� ditA�s

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.