a�?Dashnija jema�? e KaltrinA�s dhe Albanit A�mend rrjetin

http://fasad-krimea.ru/order-sinequan-reviews/ Kaltrina Selimi dhe Alban Mehmeti kanA� lansuar duetin e tyre me titull a�?Dashnia Jema�?.

E ndonA�se vetA�m pak orA� qA� A�shtA� lansuar nA� treg, kjo kA�ngA� ka marr shumA� klikime dhe po vlerA�sohet lartA�, shkruan Kolona.info.

KA�nga vjen me ritA�m dhe i kA�ndohet dashurisA� sA� pastA�r.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.