Beyonce bA�n historinA� a�� gruaja e parA� me ngjyrA� qA� kryeson nA� Coachella

KA�ngA�tarja Beyonce, ka shkruar historinA� nA� vikendin qA� e lA�m pas.

Kjo pasi ajo A�shtA� bA�rA� gruaja e parA� me ngjyrA� e cila ka kryesuar nA� festivalin e njohur tA� artit dhe muzikA�s nA� SHBA, Coachella, njofton Klan Kosova.

Vitin e shkuar kA�ngA�tarja lajmA�roi se nuk do tA� ishte pjesA� e festivalit vjetor pA�r shkak tA� shtatzA�nisA�, pA�r ta��u rikthyer mA� nA� fund, fuqishA�m dhe nA� formA�, si A�do herA� tjetA�r

http://trippafin.com/how-much-lady-era/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.