BashkA�punim i shkA�lqyeshA�m mes MitrovicA�s dhe KukA�sit

http://www.baitboatforsale.com/2018/02/cannabis-seeds-uk-seller/ http://scandipac.se/?p=1690 BashkA�punimi mes komunA�s sA� MitrovicA�s dhe tA� KukA�sit A�shtA� i shkA�lqyeshA�m. KA�shtu u vlerA�sua sot nA� MitrovicA�, gjatA� takimit mes kryetarit tA� MitrovicA�s, Agim Bahtiri dhe tA� BashkisA� sA� KukA�sit, Bashkim Shehu.

Sipas komunikatA�s, pA�rveA� situatA�s aktuale politike dhe tA� sigurisA� nA� MitrovicA�, u diskutua edhe pA�r A�A�shtje tjera me interes tA� pA�rbashkA�t.

a�?Do tA� nisim simbolikisht veA� tjerash edhe aktivitetet pA�r shA�nimin e 19 vjetorit tA� eksodit tA� shqiptarA�ve ku do tA� marrin pjesA� edhe pA�rfaqA�sues tA� komunA�s sA� Rahovecit, ndA�rsa finalja e kA�tyre aktiviteteve do tA� pA�rfundojA� tA� hA�nA�n me njA� tubim tA� madh nA� KukA�sa�?, ka thA�nA� Bahtiri.

Lexo edhe:  Mehmeti: 671 policë nën hetime

NA� anA�n tjetA�r, kryetari i BashkisA� sA� KukA�sit, Bashkim Shehu, u shpreh i lumtur qA� ndodhet sot nA� MitrovicA�, ndA�rsa ka pA�rgA�zuar Bahtirin pA�r punA�n e mirA� qA� A�shtA� duke bA�rA� pA�r qytetin e MitrovicA�s dhe qytetarA�t e saj.

Sipas tij, ky bashkA�punim mes kA�tyre dy qyteteve do tA� vazhdojA� edhe nA� tA� ardhmen.

a�?Do tA� vazhdojmA� qA� edhe nA� tA� ardhmen tA� bashkA�punojmA� shkA�lqyeshA�m mes vete dhe ky bashkA�punim do tA� shtrihet nA� shumA� fusha qA� janA� nA� interes tA� qytetarA�vea�?, theksoi Shehu.

Bahtiri dhe Shehu kanA� shA�titur nA�pA�r rrugA�t e qytetit tA� MitrovicA�s, ndA�rsa nisA�n simbolikisht shA�nimin e 19 vjetorit tA� eksodit, me vA�nien e kurorave me lule tek shtatoret e heronjA�ve dhe dA�shmorA�ve nA� MitrovicA�.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.