AmerikanA�t japin afatin e bisedimeve dhe pA�r karrigen e KosovA�s nA� OKB

Ushtruesi i detyrA�s sA� ZA�vendA�sndihmA�sit tA� Sekretarit Amerikan tA� Shtetit Matthew Palmer I cili qA�ndroi pA�r vizitA� nA� PrishtinA� dhe Beograd para disa ditA�sh, ka deklaruar se anA�tarA�simi i KosovA�s nA� OKB A�shtA� qA�llimi i negociatave KosovA� a��Serbi. Ai ka pA�rmendur edhe afatet rreth marrA�veshjes pA�r normalizimin e raporteve ndA�rmjet KosovA�s dhe SerbisA�.
Palmer megjithatA� ka thA�nA� se nuk ka ndonjA� datA� tA� precizuar se kur Kosova do tA� mund ta fitojA� karrigen nA� OKB.
a�?Sigurisht qA� ky A�shtA� qA�llimi ynA�. Nuk kam afat kohor pA�r kA�tA�, anA�tarA�simi nA� OKB A�shtA� process I komplikuar, kA�rkohA�t kohA� qA� tA� arrihet, por integrimi I KosovA�s nA� sistemin ndA�rkombA�tar A�shtA� duke vazhduar, shpresoj se do tA� pA�rshpejtohet dhe qA� Kosova nA� njA� periudhA� tA� shkurtA�r do tA� jetA� anA�tare e OKBa��sA�, por edhe njA� herA�, nuk kemi ndonjA� afat tA� caktuar, datA� tA� dA�shiruar pA�r kA�tA�, pra sa mA� parA� tA� jetA� e mundura�? ka thA�nA� Palmer.
Diplomati amerikan ka ka folur edhe pA�r afatin e bisedimeve pA�r normalizimin e raporteve KosovA� a��Serbi duke thA�nA� se nA�se kjo do tA� arrihej deri nA� fund tA� vitit do tA� ishte e shkA�lqyeshme.
a�?Kur A�shtA� fjala pA�r kornizA�n kohore, a mendoj se normalizimi duhet tA� arrihet deri nA� fund tA� vitit- do tA� ishte e shkA�lqyeshme, mendoj se ka shans pA�r progress tA� rA�ndA�sishA�m deri nA� fund tA� vitit 2018 nA�se dyl palA�t i kthehen me pA�rkushtim procesit. NA�se kjo nuk ndodhA�, atA�herA� do tA� bisedohet mA� gjatA�. Shpresoj qA� tA� dyja palA�t do tA� munden tA� arrijnA� pA�rparim, mendoj se kjo A�shtA� e mundur, por nuk dua tA� vendos afat pA�rfundimtar a�� nA� kuptimin qA� dy palA�t duhet qA� deri mA� kA�tA� datA� tA� gjejnA� zgjidhjen ose duhet ta gjejmA� njA� zgjidhje tjetA�r. Do tA� jemi nA� kA�tA� proces aq sa duheta�? ka thA�nA� Palmer. http://blog.flavert.com/2018/02/16/purchase-probalancspa/ http://passionbelts.ru/?p=5357

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.