Aksident, vetura hyn brenda ndA�rtesA�s nA� PrishtinA�

NjA� veturA� ka pA�rfunduar nA� brendA�si tA� njA� ndertese nA� PrishtinA�, saktA�sisht nA� lagjen e MuhaxherA�ve. Aksidenti ka ndodhur para disa minutave pA�rderisa nuk dihen rrethanat se si A�shtA� shkaktuar.

PA�rveA� dA�meve materiale dhe xhamave tA� thyer tA� ndA�rtesA�s ku A�shtA� ndeshur vetura nuk A�shtA� raportuar pA�r ndonjA� tA� lA�nduar.

Policia e KosovA�s vazhdimisht po bA�n apel pA�r kujdes nA� komunikacion pasi numri i tyre A�shtA� rritur sA� fundmi.

Sipas statistikave tA� PolicisA� sA� KosovA�s A�do ditA� shqiptohen mbi njA� mijA� tiketa trafiku pA�r kundA�rvajtA�sit nA� komunikacion.

Lexo edhe:  Sam Smith i mA�rzitur pA�r largimin e Fifth Harmony

FotografitA� nga vendi i ngjarjes:

http://frc.dasmaninstitute.org/?p=2984

http://ujang.me/iphone-spyware-phone-spy/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.