Adem Mikullovci kA�rkon pension artistik pA�r njerA�zit qA� kanA� lA�nA� gjurmA� nA� art dhe kulturA�

Aktori, skenaristi, producenti dhe politikani, Adem Mikullovci, ka kA�rkuar qA� tA� ketA� njA� pension artistik pA�r njerA�zit qA� kanA� lA�nA� gjurmA� nA� artin dhe kulturA�n shqiptare, njofton Klan Kosova.
Mikullovci ka deklaruar se ky nderim do tA� duhej tA� ishte a�?njA�farA� lloj Nobelia�?.

a�?Duhet tA� merret njA� vendim pA�r njerA�zit qA� kanA� lA�nA� gjurmA� nA� kulturA�. Ky numA�r i kA�tyre njerA�zve A�shtA� shumA� i kufizuar, njA� numA�r shumA� i vogA�l. Nuk po di mbase ta formuloj saktA�, por ky duhet tA� jetA� njA�farA� lloj Nobelia�?, ka thA�nA� Mikullovci nA� fjalA�n e tij nA� Kuvend.

Lexo edhe:  Mikullovci e shtyn seancën për në orën 14:00, shkak vonesa e deputetëve të PAN

a�?KA�tu kA�rkohet njA� nderim, njA� status i veA�antA�, pA�r njerA�zit e rrallA�a�?.

http://lab-kelly.dk/whatsapp-spy-spyware-iphone/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.