76 kallA�zime penale pA�r operime minerare joligjore nA� 2017 (VIDEO)

 

http://www.socialmediaclub.at/2018/02/naprosyn-buy.html GjatA� njA� punA�torie, zyrtarA�t e Komisionit tA� Pavarur pA� Miniera dhe Mineraleve, folA�n edhe pA�r cilA�sinA� e punimeve qA� dalin nga tenderA�t.

AnA�tarA�t e komisionit pA�r miniera e minerale, thanA� se shpeshherA� materialet e pA�rdorura janA� tA� blera tek kompanitA� qA� veprojnA� ilegalisht.

KA�tu nga pA�rfaqA�sues tA� MinistrisA� sA� Zhvillimit Ekonomik dhe asaj tA� BujqA�sisA�, u kA�rkua koordinim mA� i madh, derisa u tha se pA�rveA� tokave, po bA�hen dA�me edhe nA� buxhetin e shtetit.

KronikA� nga Enis ReA�ica

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.